logo
Логин на Агентот

Call Center 24-hours: +381 (0) 38 220 220Пребарај повторно
Лет во еден правец Повратен лет Различни Повратни Дестинации

Тргнување од

Oдење доВраќајќи се од

Враќање до


Датум на поаѓање

Датум на враќање


Возрасните

Деца

Деца: 2-11 год.

Бебиња

Бебиња: 0–23 м.

Пополните ги сите означени полиња, за да продолжиш

Излезни

München  до  Prishtina

Излезни

München  до  Prishtina

Петок

Сабота

НеделаПреглед на лет

Патниците

1  Возрасeн, 0  Деца, 0  Бебиња

Излезни

München  до  Prishtina

Поа. – При.

Трошоци:

Даноци:

Вкупна цена: